E-koolis pannakse praegu miljon hinnet päevas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-kooli logo
E-kooli logo Foto: e-kool

Septembris uuele platvormile läinud ja esialgu hulgaliselt probleeme tekitanud e-kool töötab praegu paremini kui ühelgi varasemal veerandilõpul.

«Üleeile-eile ja ilmselt ka täna pannakse e-koolis miljon hinnet päevas,» sõnas Koolitööde Asi juht Sten Soosaar. «Meie andmetel on õpetajad saanud praegu ilusasti e-kooli täita ega ole pidanud järjekorras ootama,» lisas ta.

«Kui viimase peaaegu kaheksa aasta jooksul pole olnud vist ühtegi veerandilõppu, kus server poleks tõrkunud, siis nüüd uuel platvormil on vähemalt siiamaani see toiminud väga hästi. Seega on leidnud õigustust see, miks platvorm ära vahetati,» sõnas Soosaar, viidates, et vana platvormiga sellist töökindlust poleks saavutatud.

Vähemalt üks kooliõpetaja jäi Postimees.ee andmetel siiski hinnetepanemisel hätta, e-kool andis talle vastuse: «Kahjuks ei leidnud me Sinu jaoks päevikuid! Võta ühendust oma kooli eKooli administraatoriga või võta endale vaba päev.»

Sten Soosaar märkis seepeale, et kui e-koolis päevikuid ei leitud, siis tulebki küsida oma kooli haldurilt. Nimelt määrab haldur seda, kas õpetaja ongi üldse päevikuõpetajaks määratud.
«Õpetamine ei ole alati must-valge asi, õpetaja võiks ka vaadata läbi huumoriprisma mõnd teadet,» kommenteeris ta teate meelsust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles