Postimees ja Toidupank aitavad 2500 raskustes peret

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ostimehe ja Toidupanga kampaania pakkide komplekteerimine. Merti Kopli, Piet Boerefjin, Liina Saari.
ostimehe ja Toidupanga kampaania pakkide komplekteerimine. Merti Kopli, Piet Boerefjin, Liina Saari. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Postimees viis koostöös Toidupangaga sel aastal juba kolmandat korda läbi heategevusprojekti, mille raames saavad kõik Eesti edukad ettevõtted aidata puudust kannatavaid lapsi. Need 2500 toimetulekuraskustes peret, kelleni jõuavad augustis spetsiaalsed toiduabipakid, valisid Postimees ja Toidupank välja koos kohalike omavalitsuste sotsiaalosakondadega üle Eesti. Et tänavu kogunes annetajaid rohkem kui eelmisel kahel aastal, oli võimalik toiduabi pakkuda ka varasemast enamale poole tuhandele perele.

Tänavu on peredeni jõudvas toidukotis purk Felixi hernesuppi ja purk rassolnikut, liitrine Olivia rapsiõli, pool kilo Heleni neljaviljahelbeid, pool kilo Veski Mati riisi ja pool kilo Mati spagette, pakk Mesikäpa ja pakk Kasekese batoonikesi ning pakk Kalevi klassikalisi küpsiseid.

Eile aitasid toidupakke komplekteerida Postimehe peatoimetaja Merit Kopli (suurel fotol vasakul), Toidupanga juht Piet Boerefjin (suurel fotol keskel) ning vabatahtlikud Liina Saari (ülemisel väiksemal fotol vasakult), Kairi Rammo, Janek Tomp ja Roland Laanemäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles