Valgas viiendalt korruselt alla kukkunud tüdruk on haiglas paranemas

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuse kinnitamata asukoht, mida oskas näidata üks kohalik elanik. Nagu fotolt näha, asub akende all betoonist sissepääs keldrisse.
Õnnetuse kinnitamata asukoht, mida oskas näidata üks kohalik elanik. Nagu fotolt näha, asub akende all betoonist sissepääs keldrisse. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Eile Valgas viiendalt korruselt alla kukkunud kuueaastane tüdruk viibib Tartu Ülikooli kliinikumis arstide hoole all, kliinikumi teatel on tüdruku seisund stabiilne.

«Tüdruku seisund on stabiilne ja võib öelda, et ta on paranemas,» kinnitas Postimehele Tartu Ülikooli kliinikumi suhtekorraldusjuht Kristi Tael.

Esmaspäeva hommikul kella 10.30 paiku sai häirekeskus teate, et Valgas Pikal tänaval kukkus viienda korruse aknast alla kuueaastane laps. Eile õhtul ütles Tael, et lapse seisund on raske.

Üks majaelanik kinnitas Valgamaalasele, et kannatajaks oli kuueaastane tüdruk, kes on pärit kolmelapselisest perest. Samuti oskas ta näidata traagilise sündmuse umbkaudset toimumispaika, kus küll mingeid nähtavad jälgi rängast õnnetusest näha ei olnud.

Politsei käis sündmuskohal ning alustas kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles