Brem on mõne võlgnikuga kokkuleppele jõudnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnika 5 maja elanik Helja Kirss kinnitas, et maja on Tallinna Veele 14 000 krooni võlgu, kuna Brem ei ole kogutud raha edasi kandnud.
Tehnika 5 maja elanik Helja Kirss kinnitas, et maja on Tallinna Veele 14 000 krooni võlgu, kuna Brem ei ole kogutud raha edasi kandnud. Foto: Mihkel Maripuu

Brem Kinnisvarahooldus teatas täna hommikupoolikul, et oma kohustused korralikult täitnud klientide jaoks teeb firma kõik antud olukorras võimaliku, et teenustega seotud probleemid ei häiriks elanike elu- ja töötingimusi. Tänase päeva seisuga on Brem sõlminud kokkuleppeid võlgnevuse tasumise osas, mitmed võlad on ka juba tasutud.

«Meil on hea meel, et osa võlgnikke on end kokku võtnud ja aru saanud, et vee ja toasooja eest tuleb siiski maksta,» ütles Brem Kinnisvarahoolduse juht Risto Mägi. «Nii saame hakata täitma oma kohustusi ASi Tallinna Vesi ja teiste tarnijate ning hankijate ees.»

Mägi rõhutas, et seadusesätteist tulenevalt on Brem Kinnisvarahooldus pidanud silmas üksnes teenuste vahendamise ajutist peatamist võlgade tasumiseni, mitte ei ähvarda kliente neist teenustest ilma jätta. Firma ei pea ka edaspidi õigeks osutada teenust omavahendite arvelt.

Kujukate näidetena tõi Mägi esile Pebre 5 maja, kus kortereid on kaheksa ja võlgnevus 100 749,33 krooni, Paldiski maantee 40 elamu, kus kortereid seitse ja võlgnevus 78 302 krooni ning Salme 34 kümne korteriga maja, kus võlgnevus ulatub 102 787, 70 kroonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles