Kaberneeme külast varastati 17 000-eurone kaater

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaater Bella 561 HT
Kaater Bella 561 HT Foto: Erakogu

Harjumaal Kaberneeme külas varastati täna öösel 17 000 eurot maksnud kaater Bella 561 HT, mille külgede peal on kiri «Natali».

Oma nime mitte avaldada soovinud kaatri omaniku sõnul võis vargus leida aset täna kella 1.00 ja 6.00 vahel.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Madis Vaikmaa sõnul sai politsei juhtunust teate kella 7.40 paiku. «Politsei käis kohal ja tegi esmased menetlustoimingud,» lisas ta.

Kaatri omaniku sõnul pandi veesõiduk koos haagisega õuehoovilt pihta. «Keegi oli veel miskipärast väljastpoolt blokeerinud sauna ukse, arvates, et keegi ööbib seal,» lisas ta.

Kaberneemlase arvates on seda vargustööd pikalt ette valmistatud. «Koht asub nii kõrvalises kohas ja kaater on ligi nädal aega seisnud väljas,» märkis ta.

Kaatri omaniku sõnul tuli vihje, et viimati nähti 17 000-eurost varastatud veesõidukit Kiisal. «Öeldi, et sarnane, aga olen kindel, et see on see sama, sest teist sellist Eestis pole,» nentis ta.

Samuti jääb ohvrile arusaamatuks, kuidas vargad nii vaikselt tegutsesid ja pääsesid koerast mööda. «Ta oli täiesti vait. Isegi kui oled aia taga või kui oled oma inimene, igal juhul haugub,» ütles ta. «See tähendab, kas koerale lasti midagi,» lausus omanik, kelle sõnul oleks ta lemmiklooma haugatust kuulnud.

Politsei sõnul on juhtunu täpsemad asjaolud väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles