Kaberneeme külast varastatud kaater leiti üles

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaater Bella 561 HT
Kaater Bella 561 HT Foto: Erakogu

Eile Harjumaal Kaberneeme külast varastatud kaater leiti üles sama päeva õhtul kümme kilomeetrit sündmuspaigast eemal heinamaalt.

Oma nime mitte avaldada soovinud omaniku sõnul leiti kaater koos treileriga, aga ilma mootorita. Peale selle tabas varguse ohvrit veel üks ebameeldivus. «Paat oli õliga kokku tehtud ja tulekustutiga lasti vahtu paadi sisse,» kirjeldas ta.

«Seal (heinamaal – toim) on teetööliste autod ja ühelt neist varastati õli,» selgitas kaberneemlane, kelle arvates kasutati määrdeainet näpujälgede kaotamiseks.

Omanik lausus, et ta ei hellita lootust mootori ülesleidmisega. «Eestis selle jaoks ühtegi registrit ei ole ja kui isegi leiaks selle ise üles, siis on seda väga raske tõestada, et see on sinu oma,» tõdes ta.

Eile kella 7.40 paiku sai politsei teate, et Kaberneeme külast on ühelt eramaa õuehoovilt pihta pandud 17 000 eurot maksev kaater Bella 561 HT, mille külgede peal on kiri «Natali». Vargus võis aset leida kella 1.00 ja 6.00 vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles