Tallinna jäätmejaamad on avatud ka nädalavahetustel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustamäe jäätmejaam Tallinnas.
Mustamäe jäätmejaam Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Aedadest ja haljasaladelt kokkuriisutud sügislehti ja muid haljasalade hooldamisel tekkivaid biolagunevaid jäätmeid saab viia Tallinna jäätmejaamadesse. Samuti võetakse seal vastu  vanu autorehve (kuni 8 rehvi korraga).

Aia- ja haljastujäätmeid võetakse jäätmejaamades vastu hinnaga 30 krooni 100‑liitrine kott või 300 krooni kuupmeeter.

Jäätmejaamadesse saab viia ka paberit ja pappi, töötlemata puitu, vanametalli, pakendeid, elektri- ja elektroonikajäätmeid ning koduseid ohtlikke jäätmeid.

Jäätmejaama sissesõidule ja territooriumile on paigaldatud infoviidad. Mahutid on märgistatud vastavalt kogutavale jäätmeliigile. Kohapeal abistab ja juhendab elanikke jäätmete üleandmisel jäätmejaama töötaja, kes väljastab kliendi nõudmisel õiendi vastuvõetud jäätmeliikide ja koguste kohta. Lehtklaasi, plasti ja suuremõõtmelisi sorditud ehitusjäätmeid võetakse tasuta vastu Suur-Sõjamäe ja Paljassaare jäätmejaamades.

Artelli jäätmejaam on avatud kolmapäevast reedeni kella 14 -19 ning laupäeviti kella 10-15. Pääsküla jäätmejaam on lahti esmaspäeval ja reedel kella 14-19 ning kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeval kella 10-15. Suur-Sõjamäe 31a ja Paljassaare põik 9a asuvad jäätmejaamad on avatud  kolmapäevast reedeni kella 14-19 ning laupäeval ja pühapäeval kella 10-15. Tallinna jäätmejaamad on suletud riigipühadel ja pühade-eelsetel tööpäevadel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles