Arvamusfestivalil avab uksed BNS Pressikohvik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Kopliste / Järva Teataja

Paide kesklinnas asuvast hubasest Vanalinna Kohvikust saab eeloleval reedel ja laupäeval Arvamusfestivali ajal BNS Pressikohvik, kus on võimalik kohtuda arvamusliidritega, pidada vestlusi ja käia lõunatamas.

BNS Pressikohvik pakub huvilistele kahe päeva jooksul programmi, mida viivad läbi BNS-i toimetajad.

Reedel algusega kell 15 toimub juba kolmas üritus seeriast BNS Live, seekord teemal «Presidendivalimised 2016 – mida oodata?». Euroopa Välissuhete Nõukogu programmidirektor, ajakirjanik ja analüütik Kadri Liik, Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht ja ajakirjanik Hannes Rumm, ajakirjanik ja ERR-i juhatuse liige Ainar Ruussaar ning ajakirjanik, ettevõtja ja kirjanik Tiit Pruuli räägivad, kuidas tulevad eelseisvad presidendivalimised, keda peetakse võimalikeks kandidaatideks ning millist kampaaniat on oodata.

Esinejad vaatavad tagasi varasematele kampaaniatele ja presidentidele ning ka Toomas Hendrik Ilvese ametiajale ja proovivad vastata küsimusele, milline president oleks Eestile ideaalne. Vestlust juhib ajakirjanik  Anvar Samost ning ürituse kannab otse üle ka Postimees.

Laupäeva hommikul kell 9 kustutavad BNS-i toimetajad ühes külalistega uudistejanu, võtavad ette Eesti juhtivad väljaanded nii paberil kui veebis ja räägivad sellest, kuidas praegu aktuaalseid teemasid käsitletakse. Pärastlõunal kell 15 on võimalik kaasa elada Raadio Kuku saate «Pressiklubi» avalikule salvestusele.

Loomulikult on kogu BNS Pressikohvik täitunud uudistega BNS-ilt ning head kohvi on võimalik nautida ka väliterassil istudes ja värskeid lehti sirvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles