Suu ja silmad vett täis, kontrolli pole ollagi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoPro screenshot Viimsi H20 Aquapark.
GoPro screenshot Viimsi H20 Aquapark. Foto: Nele-Mai Olup

Nädalavahetusel juhtus raske õnnetus Viimsi vast avatud veekeskuses Atlantis H2O Aquapark. Postimees läbis sellesama lilla liutoru, millest laskunud 42-aastane naine sattus üliraskes seisundis haiglasse.

Veekeskuse kassa juures seisab külastaja meelespea, kus muuhulgas on kirjas, et veekeskus ei vastuta külastajatel tekkinud vigastuste või muude terviserikete eest ning pileti ostmisel kinnitab külastaja ühtlasi, et tema tervislik seisund ja oskused võimaldavad atraktsioone kasutada. Külastaja kohustus on ohutuseeskirjade ehk veekeskuses olevate selgitavate viitade ja märkidega tutvuda.

Enne treppe teel üles liutorude poole on väljas silt, kus antakse ülevaade liutorudest ja nende eripäradest. Saatusliku lilla liutoru kohta on kirjas, et seda tohib läbida vähemalt 140 sentimeetri pikkune külastaja, liikuda tohib vaid jalad ees ja teele võib asuda ainult rohelise tulega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles