Sadamas tuhandete reisijate kontroll tuvastas üksikuid rikkumisi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid Tallinna Vanasadamas.
Turistid Tallinna Vanasadamas. Foto: Liis Treimann

Jõuametkonnad kontrollisid möödunud nädala teisel poolel kahe päeva jooksul Tallinna reisisadamas tuhandeid reisijaid ja tuvastasid mõne üksiku rikkumise, teatas BNS.

Möödunud neljapäeval toimus reid Tallinna Vanasadamas, kus profileeriti ja kontrolliti pisteliselt mõlemas suunas liikuvaid reisijaid, nende dokumente, sõidukeid ja kaupu sisenevatelt ja väljuvatelt reisilaevadelt.

Reidist võtsid osa Põhja prefektuuri Tallinna kordoni ametnikud, Tallinna piiripunkti ametnikud, Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalveteenistuse ametnikud, maksu- ja tolliameti ametnikud, sisekaitseakadeemia koerajuht, samuti Soome ja Läti piirivalvurid.

«Kokku kontrolliti umbes 500 sõidukit ja 2000 reisijat. Tuvastati üks liiklusseaduse rikkumine, kolm välismaalaste seaduse rikkumist ning viis maksu- ja tolliameti poolt menetletavat juhtumit,» teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.  

Ka järgmisel päeval toimus Vanasadamas samalaadne reid ning seekord kontrollisid ametnikud 450 sõidukit ja 1700 reisijat, mille käigus avastati kaks liiklusseaduse rikkumist, üks varastatud paadimootor ja kaks varastatud paadimootori kaant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles