Skip to footer
Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Restoran Tuljak

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Tuljak

Restoran Tuljak 50 aastat hiljem on taas avatud! Eelmise sajandi kuuekümnendatel projekteeritud ja ehitatud nõukogudeaegset tipparhitektuuri pole varem nii põhjalikult restaureeritud - sündinud on üks väga stiilne restoran. Samuti on originaalilähedasena taastatud ka suur terrass, hoonet ümbritsev haljasala, bassein ning jäätisekiosk.     Restorani menüüs on vihjeid ka endise Tuljaku tippaegadele: einevõileib, räim tomatis ja konjakitoru on kokkade osavate käte all tänapäevaseks tembitud.   Saal ja väliterrass mahutavad kuni 300 inimest. 

Kommentaarid
Tagasi üles