Naine otsib oma poja uppumisest päästnud perekonda

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirital päästetud 14-aastane poiss.
Pirital päästetud 14-aastane poiss. Foto: Erakogu

14-aastase poja ema Jelena otsib taga eile Pirital tema poja päästnud perekonda, et neid tänada.

Vahejuhtum leidis aset eile, 20. augustil kella 18–19 vahel Pirital Regati maja taga jõe ääres, kus Jelena 14-aastane poeg läks jõest pudeliga vett võtma. Poiss jõudis ema juurde tagasi viie minuti pärast, üleni läbimärg ja rääkis, et ta oleks äärepealt jõkke uppunud, kui üks eestlastest perekond poleks teda päästnud.

Jõe kohale kummardudes poiss libises ja kukkus vette. Ta oli juhtunust väga ehmunud ja ei suutnud muud teha, kui kaldast kinni hoida. Mööda läks üks eesti perekond – mees, naine ja 3-4-aastane laps. Naine märkas vees olevat poissi ja hõikas talle: «Kas sa ei jaksa veest välja tulla?». Poiss suutis vastu öelda vaid «Palun aidake!».

Naine hakkas ronima üle kaldarinnatise, kuid mees peatas ta ja läks ise poisile appi. Ta tõmbas poisi veest välja ning aitas ta üle rinnatise turvalisse kohta.

Poisi ema Jelena ütles Postimehele, et tema ja poiss olid juhtunust nii šokeeritud, et ei taibanud kohe poja päästnud perekonda otsima minna, et neid tänada. Nüüd palub naine abi, et perekond üles leida ja neid tänada.

Kui poisi veest päästnud perekond seda loeb, palub Jelena helistada telefoninumbril 5670 7460.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles