Uikala prügila põlemisest tekkinud mürgine suits levis Kohtla-Järve ja Jõhvi suunas

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjuja
Tuletõrjuja Foto: Marko Saarm / Sakala

Kohtla vallas Kukruse külas asuvas Uikala prügilas puhkes täna päeval tulekahju, mürgine suits levis Kohtla-Järve ja Jõhvi suunas.

Täna kell 16.00 teatati häirekeskusele tulekahjust Kohtla vallas Kukruse külas asuvas Uikala prügilas. Sündmuskohale saadeti päästemeeskonnad Kohtla-Järve, Jõhvi ja Sillamäe päästekomandost ning Jõhvi operatiivkorrapidaja ja kiirabi, teatas Ida päästekeskus.

Põlemisest tekkiv mürgine suits levis Kohtla-Järve ja Jõhvi suunas, mistõttu linnade ning suitsu levimise alal paluti elanikel võimalusel vältida väljas viibimist. Päästeamet soovitas inimestele püsida hoonetes ja sulgeda uksed ning aknad, võimalusel lahkuda mürgise suitsu levimise piirkonnast.

Tulekahju saadi kontrolli alla kell 20.20. Tulekahju kustutamiseks viidi sündmuskohale täiendavat eritehnikat, sest juurdepääs tulekolletele oli raskendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles