Eesti taktika läks rullisõidul korda

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui teekonnal Kõrvekülast Aovere suunas puhus võistlejaile tuul vastu, siis Tartu poole tagasi sõites said maratoonarid nautida taganttuult, head asfalti ja mõnusat tempot.
Kui teekonnal Kõrvekülast Aovere suunas puhus võistlejaile tuul vastu, siis Tartu poole tagasi sõites said maratoonarid nautida taganttuult, head asfalti ja mõnusat tempot. Foto: Kalev Saar

«Hea vorm, meeskonnatöö ja taktika,» rääkis eile peetud 9. Tartu rulluisumaratonil esimesena üle lõpujoone veerenud Kert Keskpaik kohe, kui oli hoo maha pidurdanud. 42 km järel uhkes üksinduses finišeerides kordas ta mullust võitu.

«Hea töö!» lõi Kert Keskpaik finišis meeskonnakaaslase Marten Liiviga Alba tiimist käsi kokku. Hiljem selgitas Liiv, et eesmärk oligi enne lõppu Keskpaigale hoog üles tõmmata.

«Siis pani Kert veel ühe paugu ja läks,» kirjeldas Liiv. Palju ei puudunud, et Alba meeskond saanuks lausa kolmikvõidu, kuid venelane Maksim Vysotsky suutis enne lõpujoont järele tulla ja möödus Lauri Koortist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles