Postimehe uus juht suuri muutusi esialgu ei plaani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janeck Uibo
Janeck Uibo Foto: Pm

Postimehe uus juht Janeck Uibo suuri muutusi esialgu ei plaani.

Uibo sõnul on veel vara öelda, mis plaanid tal Postimehega on, kuivõrd tal pole veel olnud võimalust oma meeskonnaga kohtuda. «Ma lähen alles homsest ametisse,» ütles ta BNSile. «Nii et ma heameelega räägiksin sellest oma meeskonnaga esimesena.»

Esialgu jääb Uibo Postimeest juhtima koos ajalehe peatoimetaja Merit Kopliga. "Ma jään ainsaks [uueks] juhatuse liikmeks," ütles ta.

Suuri muutusi ta esialgu küll ei plaani. «Arendamine käib kogu aeg ja muutusi on toimunud kogu aeg, see on hästi loomulik protsess. Kindlasti midagi timmime, midagi rohkem, midagi vähem. Aga midagi täpsemat ei tahaks öelda,» rääkis Uibo.

«Ma olen Postimehes varem aasta otsa töötanud. Eks ma kohtun erinevate inimestega, saan parema pildi ette. Kuhu maale mingite asjadega on jõutud ja mis seisus asjad on. Tuleb hakata tööd tegema ja paraku alguses läheb natukene auru taustainfo kogumisele ka,» lisas ta.

Janeck Uibo on varem töötanud nii Meediaagentuuri MediaCom tegevjuhi kui Postimehe turundusdirektorina.

Kolmapäeval teatas Margus Linnamäe, et Mart Kadastik, Meelis Luht, Andres Kull ja Toomas Issak müüvad oma osalused Eesti Meedias Linnamäele kuuluvale ettevõttele UP Invest; Eesti Meediat hakkab juhtima Sven Nuutmann ja Postimeest Janeck Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles