Muudatused tulevad ka Tallinna Sadama nõukogus

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sadama nõukogu koosolekul otsustati nimetada ettevõtte ajutiteks juhtideks endine finantsjuht Marko Raid ja vandeadvokaat Carri Ginter.
Tallinna Sadama nõukogu koosolekul otsustati nimetada ettevõtte ajutiteks juhtideks endine finantsjuht Marko Raid ja vandeadvokaat Carri Ginter. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinna Sadam sai eile kaks uut juhatuse liiget ning peagi tuleb ka nõukokku juurde värskeid liikmeid.

Senised Tallinna Sadama juhatuse liikmed Ain Kaljurand ja Allan Kiil, kes kolmapäeval altkäemaksu võtmises kahtlustatuna kinni peeti, on esitanud lahkumisavalduse.

Tallinna Sadama tegevust asub juhtima siiani finantsjuhina töötanud Marko Raid. Tema esmane siht on määrata kindlaks kriitilised ülesanded ning tagada riigiettevõtte igapäevatöö. Sealhulgas see, et praamihange läheks edasi nii, nagu algul planeeritud. «Ma olen tegevusega kursis, aga ei tea, kui ajakriitiline üks või teine asi on,» ütles ta oma esimest töönädalat kirjeldades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles