Tellingud kukkusid tänavale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tellingud.
Tellingud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeva lõunaajal Kuressaare kesklinnas Lossi tänaval jalutanud inimesed võivad õnne tänada, et ei jäänud omavoliliselt paigaldatud ja tuulest tõugatuna tänavale prantsatanud metallist ehitustellingute alla.

Ettevõttes GraVeer töötav Kaidi märkis, et vahetult enne seda, kui tellingud kolinal tänavale kukkusid, olid katusekive paigaldanud ehitusmehed sealt just alla roninud ja tema arvates lõunale läinud, kirjutas Saarte Hääl.

«Õnneks kedagi ei olnud parajasti seal tellingute peal ja keegi ei kõndinud ka tänaval,» ütles Kaidi, lisades, et samuti ei sõitnud sel ajal mööda ühtegi autot.

Kuressaare linna ehitusjärelevalve insener Aivo Kesküla tõdes, et tegemist oli tõepoolest õnneliku õnnetusega ning lisas, et algatatud on väärteomenetlus.

“Valesti ei olnud midagi paigaldatud, vaid oli selline väike eksimus,” väitis Kentaur Haldus OÜ juhatuse liige Kaido Vidder, kelle sõnul ei jõudnud töötajad tellinguid kinnitada, sest enne tuli tuuleiil ja tõukas tellingud pikali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles