Majaka tänav jääb autodele talveks suletuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majaka tänav.
Majaka tänav. Foto: Uwe Gnadenteich

Majaka tänav jääb sel aastal autodele suletuks, sest projekteerimise võitnud Leedu ettevõte ei saanud töödega hakkama. Trammid alustasid tööd esimesel septembril, sest need tööd tehti teise riigihanke raames.

Kuna riigihanke võitnud projekteerimisfirma vedas tellijat alt, ei jõutud Majaka tänava rekonstrueerimisega tänavu lõpule. Ettenähtud ajaks sai aga valmis trammitee koos ooteplatvormide ja muu selle juurde kuuluvaga, sest need töid tehti teise riigihanke raames, mille tellijaks oli Tallinna Linnatranspordi AS.

Põhjus, miks töödega valmis ei saadud, on väga lihtne – projekteerimise riigihanke võitnud Leedu firma UAB Kelprojektas jättis oma töö tegemata. Tallinna kommunaalamet kuulutas seetõttu suvel välja uue riigihanke, mille võitis Nordecon, ent ka see ettevõte ei jõua enam tänavu töid teostada.

Autodele mõeldud sõidurajad avatakse tõenäoliselt kevadel või suve algul. Trammiliinid 2 ja 4 alustasid taas rahva teenindamist 1. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles