Holsmer: väited ei vasta tõele

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remo Holsmer.
Remo Holsmer. Foto: Tairo Lutter

Reformierakonna liige Remo Holsmer teatas, et tänases Postimehes artiklis «Väide: politikud soovisid Leedolt miljoneid» avaldatud väited ei vasta tõele ning ta kavatseb nende ümberlükkamiseks pöörduda kohtusse.

«Kinnitan, et tänases Postimehes avaldatud väited ei vasta tõele. Ma ei ole Vjatšeslav Leedolt küsinud mingeid hüvesid,» teatas Holsmer kirjalikult.

«Pean kahetsusväärseks, et ajalehes Postimees on esitatud mind laimavaid väiteid ja alusetuid süüdistusi. Olen Vjatšeslav Leedoga kohtunud ja ei eitanud seda fakti eile ka Postimehele. Kavatsen oma õiguste kaitseks ja artiklis esitatud väidete ümber lükkamiseks pöörduda kohtusse.»

Postimees kirjutas täna, et Tallinna Sadama nõukogusse kuuluvad reformierakondlased käisid kohtumas ärimees Vjatšeslav Leedoga, kellelt väidetavalt küsiti liinikonkursiga seoses raha. Kui praamiliinide saatus oli veel lahtine, käisid Saaremaal kaks Reformierakonna «tipptegijat», Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer ja nõukogu liige Kalev Lillo. Hiljem kohtuti ka Tallinnas, kuid jutt oli väidetavalt sama: paluti toetada parteid või pakuti võimalust hankida partner.

Lõpuks mängisidki võimuerakonnad laevaliinidel opereerimise Tallinna Sadama kätte seetõttu, et soovitud raha Leedolt ei saadud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles