Kuhu haihtus Marlboro Man?

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas need eesti mehed võiks asendada Ameerika kadunud Marlboro Mani, suitsureklaamide heleda kübaraga kauboid? Teet Margna (tumedas särgis) ja Kristjan Jõekalda (valges särgis) siirduvad Las Vegase lähedal kõrbes ratsamatkale.
Kas need eesti mehed võiks asendada Ameerika kadunud Marlboro Mani, suitsureklaamide heleda kübaraga kauboid? Teet Margna (tumedas särgis) ja Kristjan Jõekalda (valges särgis) siirduvad Las Vegase lähedal kõrbes ratsamatkale. Foto: Erakogu

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda – teadagi, kaks kanget – seiklesid Ameerikas ja üllatusid, et vana hea Ameerika on kadunud.

Nad on käinud Venemaal, Lõuna-Ameerikas, Indias. Näidanud teleekraanil otsekohese ehedusega, mida seal näinud ja tundnud. Möödunud suvel käisid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Ameerikas, maal, kus kõik peab olema kas kõige suurem, kõige võimsam või kõige uhkem. Arter uuris, millised olid seal nende enda kõige-kõige elamused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles