Szolnoki turult kadus esimene ebaseaduslik kiosk

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene ebaseaduslik kiosk viiakse Szolnoki turult ära.
Esimene ebaseaduslik kiosk viiakse Szolnoki turult ära. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus

Täna teisaldati Szolnoki bussipeatuse juurest seal aastaid kasutuses olnud ebaseaduslik ehitis.


12. oktoobril määrati Szolnoki turu omanikule OÜ-le Ozioran 50 000 kroonine sunniraha, kuna firma oli jätnud täitmata linnaosavalitsuse ettekirjutise lammutada ebaseaduslik ehitis, teatas Mustamäe linnaosavalitsus.

«Viimasel tunnil sunniraha ähvardusel ebaseadusliku ehitise teisaldamine ei ole just parim märk koostööst kohaliku omavalitsusega,» ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Ta lisas, et linnaosavalitsuse eesmärgiks on korra loomine nii nimetatud Szolnoki turul, mis on aastaid ümberkaudsete elanike meele- ja kodurahu rikkunud. Laatsi sõnul tuleb kiiremas korras likvideerida ka teised ebaseaduslikud ehitised ja heakorrastada kogu territoorium.

Kuna turu omanik ei paista olevat huvitatud korra loomisest oma turul ega hooli seadustest, on linnaosavalitsus võtnud suuna uue turu ehitamisele Kännu Kuke kvartalis. «Juba kevadest hakkab tööle uus Mustamäe turg. Ma ei kahtle, et see saab olema populaarne kauplemiskoht mustamäelaste jaoks. Ja ma ei ole sugugi kindel, et Mustamäe vajab kahte turgu,» ütles Laats.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles