Pealinnas raha liigub: avati Maserati salong

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Silberauto avas eile Tallinnas luksus- ja sportautode brändi Maserati salongi. Maserati odavama mudeli hind algab 67 000 eurost, see on ligilähedane peaministri aasta teenistusele, arvestades põhipalka.

Maserati uus salong paikneb Silberauto Ülemiste esinduses aadressil Peterburi tee 50a ning on üks moodsamaid autoesindusi Eestis.

Maserati ametliku esindusena pannakse erilist rõhku teeninduse kvaliteedile ning personaalsele kliendisuhtlusele. Müügipersonal omab head ülevaadet sportlike sõidukite kasutamisest – teiste hulgas annab Maserati klientidele nõu eelmise aasta Soome autoralli meister Kaspar Koitla.

Maserati tootevalik Eestis koosneb Itaalia kvaliteetbrändi lipulaevast Quattroportest, diisel- kui bensiinimootoriga saadaval olevast sedaanist Ghiblist ning eksklusiivsetest sportmudelitest GranTurismost ja GranCabriost.

Nelikveoline luksussedaan Maserati Quattroporte S Q4 maksab üle 100 000 euro. Ghibli Dieseli hinnad algavad alates 67 000 eurost.

Maserati on seadnud oma eesmärgiks viiekordistada 2018. aastaks müügimahte, võrrelduna 2013. aastaga. Suurt edu oodatakse seejuures järgmisel aastal turule tulevalt luksusmaasturilt Levante.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles