Uus iPad kipub töölauale

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPad Pro koos klaviatuuriga on eemalt vaadates äärmiselt sarnane Microsoft Surface’i tahvelarvutiga.
iPad Pro koos klaviatuuriga on eemalt vaadates äärmiselt sarnane Microsoft Surface’i tahvelarvutiga. Foto: AP/Scanpix

Möödunud nädala keskel esitles Apple ridamisi uusi tooteid, mille hulgas ka senisest oluliselt suurema ekraaniga tahvelarvuti iPad Pro. Pikka aega kestnud kuulujutud osutusid tõeks – seade on 12,9-tollise ekraaniga, sellel saab kasutada Apple’i enda arendatud puutepulka ja sellel on kamaluga arvutusvõimsust.

Kuid nagu suurem osa Apple’i toodetest, nii pole ka iPad Pro sugugi mitte esimene mobiilse nutiseadme mõttes hiiglasliku ekraaniga tahvelarvuti. Tasub minna ajas poolteist aastat tagasi ja meenuvad näiteks Galaxy Tab Pro seeria tahvelarvutid.

Needki Samsungi mudelid olid ja on suunatud professionaalsele kasutajatele – eelkõige kontoritesse. Päris hitti nendest siiski ei saanud, sest omajagu piiranguid seadis ka Androidi platvorm, mis lihtsalt polnud tollal veel valmis ärikasutajate vajadusi rahuldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles