Lasnamäel korraldatakse kirbuturg

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnapiknik
Lasnapiknik Foto: Meeri-Mall Aul

Nädalavahetusel korraldatakse Lasnamäel P. Pinna 15 ja Kalevipoja 10 vahelisel alal täika, kirjutab Etnoweb.

Lasnamäel tegutsev kodanikuühendus MTÜ Lasnaidee korraldab suve lõpetuseks 19. septembril meeleoluka kirbuka, kuhu saab müüma, ostma ja vahetama tulla kraami, mis enda kapist ja kodust üle või seisma on jäänud.

Oodatud on kasutatud riided, raamatud, mänguasjad, tehnika, sügisannid koduaiast või vanaema juurest ja loomulikult hea tuju. Samuti on kirbukale teretulnud käsitöö ja kodused küpsetised.

Soovijatel on võimalus teha head ning annetada riideid ja esemeid vähemkindlustatud peredele ja loomade turvakodudele. Kirbuturul osalemiseks on vajalik eelregistreerumine.

Üritus toimub Lindakivi huviringide maja ja Laagna lasteaed-põhikooli vahelisel alleel.

Antud uudis jõuab teieni projekti «LÕVI – lõimumisvaldkonna kommunikatsiooni​​koostöövõrgustiku arendamine ja uudiste vahendamine» raames. Lõimumisvaldkonna info koostamise ning edastamise projekti «LÕVI» toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Foto: MISA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles