Enesetapu teinud piirivalvuri süüasjas on kolm kannatanut

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalveameti lipp.
Piirivalveameti lipp. Foto: Mihkel Maripuu

Enesetapu teinud Haapsalu piirivalvuri süüasjas on kolm kannatanut, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm.

«Uurimisel oli võimalik seksuaalkuritegu alaealise vastu. Kuna menetlus oli alles algusjärgus ja et tegemist on delikaatse teemaga, siis ei saa alaealiste kannatanute, võimalikke kannatanuid on kolm, huvides selle üksikasju avaldada,» märkis Erm ajalehele Lääne Elu.

Rohkem infot ei olnud prokuratuur valmis ütlema. Praegu pole teada, kas uurimine lõpetatakse seoses kahtlustatava surmaga.

Kolmapäeval tegi Haapsalu kordonis enesetapu piirivalvur, kellega olid kohtuma tulnud politsei sisekontrolli ametnikud. Politsei pressiteate järgi tulistas ametnik end teenistusrelvast oimukohta pärast seda, kui sisekontrollibüroo ametnikud olid talle tutvustanud läbiotsimismäärust. Piirivalvur suri eile õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles