Virumaa varjupaika toodi noahaavaga koer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Lucky
Koer Lucky Foto: Virumaa varjupaik

Teisipäeva õhul toodi Maardu linnast varjupaika koer, kellel oli kurgu all suur lahtine haav.

Peale varjupaika toimetamist viidi koer veterinaarkontrolli, mille käigus puhastati mädanev ja põletikus haav ning selle ümbrus.

Selgus, et tegemist on lõikehaavaga ja tõenäoliselt oli keegi üritanud koera kõri läbi lõikamise teel tappa. Koeratüdruk oli sunnitud sellise haavaga piinlema umbes 1-2 nädalat, enne kui ta tänavalt ringi uitamast leiti.

Kutsu sai omale varjupaigas nimeks Lucky. Ta on veel väga noor, umbes 1-2-aastane emane ja ülisõbraliku iseloomuga.

Kogu haava puhastamise käigus, ei kostnud tema suust piuksugi, rääkimata urisemisest või hammaste näitamisest.

Kui sul on infot koera varasema omaniku või sellise julma teo toimepanijate kohta, oodatakse aadressil virumaa@varjupaik.ee või telefonil 53090510.

Virumaa varjupaiga töötajad annavad endast parima, et Lucky terveks ravida. Paranemine on pikaajaline ja võib võtta aega kuni kaks kuud.

Varjupaiga töötajad paluvad inimeste abi, et nad saaks osta Luckyle vajalikke ravimeid. Kui võimalik, palutakse annetada Varjupaikade MTÜ arveldusarvele 10220068203017 Seb pangas ja märkida selgitusse sõna «Lucky».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles