Ilves võttis vastu uue Vene suursaadiku volikirja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Ilves võttis 28. oktoobril vastu nelja riigi suursaadiku volikirjad. Pildil Venemaa suursaadik Juri Merzljakov.
President Ilves võttis 28. oktoobril vastu nelja riigi suursaadiku volikirjad. Pildil Venemaa suursaadik Juri Merzljakov. Foto: Viljo Pettinen / Välisministeerium

President Toomas Hendrik Ilves võttis täna vastu nelja riigi suursaadiku volikirjad, teiste seas käis riigipeale oma volikirja viimas Venemaa Föderatsiooni uus suursaadik Eestis Juri Merzljakov.

President Ilves kohtus täna Kadriorus Madalmaade, Poola, Vene ja Kuveidi suursaadikutega, kes andsid riigipeale üle oma volikirjad, vahendas presidendi kantselei pressiesindaja.

Volikirja esitasid Madalmaade Kuningriigi suursaadik Maurits Robbert Jochems, Poola Vabariigi suursaadik Grzegorz Marek Poznański ja Vene Föderatsiooni suursaadik Juri Merzljakov, kes kõik resideerivad Tallinnas ning Kuveidi Riigi suursaadik Musaed al-Haroun, kes resideerib Berliinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles