Politsei pidas kinni Tallinna vanalinna restoranis vägivallatsenud mehe

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd.
Elukaaslase kallal vägivallatsenud ja purjuspäi autot juhtinud mehelt võeti juhiluba, samuti määrati talle enam kui 600 tundi üldkasulikku tööd. Foto: Elmo Riig

Politsei sai esmaspäeval teate, et Tallinnas Väike-Karja tänava restoranis kasutas keskealine mees 45-aastase naise suhtes füüsilist vägivalda. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe.

«Mees ja naine olid omavahel tuttavad, kuid kahjuks hetkel rohkem midagi avalikkusega jagada ei saa,» kommenteeris Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas.

Juhtunu osas algatati kriminaalmenetlus.

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis (PPA) 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Läinud nädalavahetusel registreeriti PPA-s 104 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ning 57 varavastast kuritegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles