Politsei: korgijoogi tuvastamine osutus võimatuks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GHB ehk korgijook
GHB ehk korgijook Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht / Scanpix

Politsei tegeles küll möödunud pühapäeva öösel Saaremaa ööklubis Diva aset leidnud korgijoogi juhtumiga, kuid uurimist alustanud ei ole, sest tagantjärele on aine tuvastamine võimatu.

Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kaja Graki sõnul asjaolude väljaselgitamisega tegeleti, kuid menetlust alustatud ei ole, vahendab Meie Maa. Juhtunu pealtnägijate sõnul naine ei kukkunud rõdult alla – nagu ta ise väitis –, vaid käitus veidralt, üritades teiselt korruselt end eelnevalt rippu lastes laskuda.

Hilisema vestluse käigus politseinikuga väljendas naine arvamust, et tema joogi sisse võidi midagi panna, kuid selle tuvastamine osutus nii vestluse ajaks kui ka hiljem võimatuks, kuna uriini kaudu saab politsei väitel korgijoogi kasutamise kindlaks teha 12–24 tunni jooksul, kuid Kuressaare haiglas ei ole võimalik sellist analüüsi teha.

Politsei soovitus on olla ise tähelepanelik ja jälgida, kas lõbustusasutuses saab keegi ära kasutada lühiajaliselt järelevalveta jäetud jooki või pakub keegi võõras mingit jooki, mida te ise tellinud ei ole.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles