Noor ema sai töövaidluskomisjonis õiguse

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

32-aastane Triin on ühe avalik-õigusliku asutuse hinnatud juht, kes teeb väga olulist tööd, mis seotud laste abistamisega. Kuna tegu on tuntud asutusega ning ta soovib esialgu seal edasi töötada ja vaidlus tööandjaga kestab, siis on tema nimi selles loos muudetud.

Triinule meeldib tema töö väga, kuid lapsepuhkuselt naasmisest peale on ta pidanud seda tegema suure pinge all. Ta ei tea, kui kaua niiviisi vastu peab, sest tööandja leiutab üha uusi kiusamisviise.

Kui Triin lapsepuhkusele jäi, leppis ta tööandjaga kokku, et tuleb varem tööle, kui saab esimesed kuud pärast naasmist töötada poole kohaga, ja hiljem asub taas täistööajaga tööle. Tööandja oli sellega päri, kuid hiljem muutis meelt ega olnud nõus Triinu osakoormusega tagasi võtma. Eriti uskumatuks muudab juhtumi asjaolu, et tema asendajal oli ju ometi lastud poole kohaga töötada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles