Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana peamänedžer Aleksander Vinokurov.
Astana peamänedžer Aleksander Vinokurov. Foto: SCANPIX

Tsitaat

«On raske, kui fännid meid ei toeta.»

Barcelona jalgapalliklubi ründaja Neymar arvas, et fännide leigus tegi meeskonnale teisipäevases Meistrite liiga mängus Leverkuseni Bayeri võitmise raskemaks.

Vinokurov läheb kohtu ette

JALGRATTASPORT. Belgia kohus otsustas, et Astana jalgrattatiimi peamänedžer ja endine tipprattur Aleksander Vinokurov (pildil) peab korruptsioonisüüdistuse tõttu kohtu ette astuma. Kasahstani legendi Vinokurovit ja venelast Aleksandr Kolobnevit süüdistatakse 2010. aastal aset leidnud Liege’i-Bastogne’i-Liege’i ühepäevasõidu võidu kättemängimises Vinokurovile. Juhtum pälvis tähelepanu juba varem, aga 2014. aastal alustas uurimist Liege’i kohus. Nüüd leidsid belglased piisavalt asitõendeid, et ratturid kohtu ette viia. Süüdimõistva otsuse korral võib kumbagi oodata 300 000 — 600 000 eurone rahatrahv ja kuue kuu kuni kolme aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles