Hundisilmal toimus Keskerakonna juhatuse koosolek

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hundisilma
Hundisilma Foto: Eero Vabamägi

Reede hommikul toimus Hundisilma talus Edgar Savisaare osavõtul Keskerakonna juhatuse koosolek.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Puki sõnul toimus täna hommikul Hundisilma talus Keskerakonna juhatuse koosolek. Linnavalitsuse liikmetest osalesid koosolekul Taavi Aas ja Arvo Sarapuu, kes on erakonna juhatuse liikmed. Erakonna juhatuse liikmetest olid kohal kõik peale Jüri Ratase ja Yana Toomi. Jüri Ratas andis TTÜ-s loengut ja ei saanud koosolekuga liituda.

«Koosolekul arutati Edgar Savisaarega seonduvaid üldkorralduslikke küsimusi, sh võimalust, et Edgar Savisaar saaks erakonna büroos töötada. Ühtlasi võtab Keskerakond üle linnapea ametiauto rendilepingu jms,» selgitas Pukk. «Tallinna linnaga seotud küsimusi ei arutatud.»

Pukk lisas, et Savisaarele sooviti ka tervist ning arutati põgusalt erakonna kongressiga seonduvaid küsimusi. Seda, kas keegi Savisaare kõrval erakonna juhiks kandideerib, koosolekul ei arutatud. Need nimed kinnitatakse alles novembris.

Harju maakohus rahuldas kolmapäeval prokuratuuri taotluse ja kõrvaldas Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare linnapea ametist.

Savisaart kahtlustatakse neljas altkäemaksu võtmise episoodis, mis puudutavad rendilepingu põhjendamatut pikendamist, puuduva ehitusloaga seotud ehitustööde jätkamist, kruntide vahetamist ja hankemenetlust.

Koosolek lõppes kella 12 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles