Võrdõigusvoliniku büroost kaovad kevadel pooled töökohad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Meikar
Nele Meikar Foto: Erakogu

Võrdõigusvoliniku büroo kaotab tuleva aasta märtsi lõpus kuus töökohta, kuna neid rahastatakse Norra abiprojektist, mis aga kevadel läbi saab.

Võrdõigusvoliniku kantselei meedianõunik Nele Meikar (pildil) rääkis, et 2013. aastal alanud projekti «Soolõime ja õiguskaitsega sugude võrdsuseni» raames sai kantselei tööle võtta inimesi, kes projekti eesmärke ellu viivad. «Praegu töötab Norra projektis viis inimest ning üks koht on täitmata. Näiteks töötab projekti raames jurist, kes käib kõigis maakondades inimesi diskrimineerimise küsimustes nõustamas. Samuti aitab ta inimestel pöörduda töövaidluskomisjoni ja kohtusse,» lausus Meikar.

Projekti soolise võrdõiguslikkuse spetsialist korraldab koolitusi, koordineerib uuringute tellimist ning vastutab soolise võrdõiguslikkuse mudeli hanke eest. Lisaks on seoses projektiga voliniku kantseleis tööl projekti koordinaator, poole kohaga sekretär ning meedianõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles