Google tahab olla kõikjal

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google esitles möödunud nädalal tahvel- ja sülearvuti hübriidi Pixel C. Fotol uut seadet tutvustamas firma tootejuht Andrew Bowers.
Google esitles möödunud nädalal tahvel- ja sülearvuti hübriidi Pixel C. Fotol uut seadet tutvustamas firma tootejuht Andrew Bowers. Foto: AFP/SCANPIX

Kuigi paljude jaoks võrdub Google endiselt interneti otsingumootoriga, on ettevõtte haare tegelikult palju laiem. Selle ilmekaks tõestuseks on vastesitletud toodete valik, aga ka otsus luua uus haldusettevõte Alphabet, mille alla lisaks Google’ile kuuluvad firma teised ärid ja algatused. 

Täpselt nädala eest nägi ilmavalgust Nexus 6P nime kandev telefon, mida võib pidada seni kõige kõrgetasemeliseks Nexuse sarja telefoniks. Sellel on metallist korpus, paksust vaid 7,3 millimeetrit ning see kasutab uut USB Type-C standardit, mis võimaldab sarnaselt Apple’i Lightningi ühendusega sisestada laadimiseks kaablit telefoni mõlemat pidi. Lisaks saab väidetavalt telefoni aku täis laetud kaks korda kiiremini kui näiteks uuel iPhone 6S Plusil.

Esialgu saab telefoni soetada USAs, Ühendkuningriigis, Iirimaal ja Jaapanis, kuid ettevõte otsib jaemüügipartnereid ka teistes riikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles