Endine suusasportlane Jallai ei tunnista varastatud kraami omamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Jallai
Erkki Jallai Foto: Margus Ansu

Varastatud kraami omandamises süüdistatavana kolmapäeval Tallinnas kohtu ette astunud endine tuntud suusasportlane Erkki Jallai ei tunnistanud end süüdi.

Varem karistamata Jallaile esitas riigiprokuratuur süüdistuse kuriteo tulemusena saadud vara omandamises ja hoidmises. Süüdistuse järgi on tegemist Rootsist varastatud tsiklitega, mille väärtus ulatus ligi 28 000 euroni.

Harju maakohus pidi Jallai süüasja hakkama arutama juba teisipäeval, kuid siis ei saanud tema kaitsja istungil viibida. Kolmapäeval toimunud istungil eitas Jallai oma süüd. Kohus jätkab protsessiga 14. oktoobril, kui on plaanis kohtulikut vaidlused.

Jallai oli möödunud kümnendi esimesel poolel edukas suusasportlane. 2003. aasta Val di Fiemme MM-il sai ta 33. koha vabastiili sprindis, kaks aastat hiljem Oberstdorfis aga 12. koha vabastiili teatesprindis, 80. koha klassikasprindis, kus kukkus eelsõidus, ning 12. koha paarissprindis koos Priit Naruskiga.

Jallai parim tulemus rahvusvahelisel võistlusel individuaalarvestuses on 2004. aasta oktoobris Düsseldorfis peetud vabatehnikasprindi MK-etapi 5. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles