Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn - James Morgan.
Sander Pärn - James Morgan. Foto: Ray Põder

Sander Pärn osaleb Saaremaa rallil

Viimati lisandus 48. Saaremaa ralli stardilisti võistluspaar Sander Pärn – James Morgan (nr 146). Algselt võistlusele registreerunud Venemaa võistluspaar Radik Šaymiev – Maksim Tsvetkov ei saa isiklikel põhjustel rallil osaleda ja nii otsustaski MM Motorsport pakkuda võimalust Sander Pärnale ja James Morganile. 48. Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kui reedel, 9. oktoobril kell 18.00 sõidab esimene auto stardipoodiumile.

Kümmel võidukas

Tartu Suusaklubi korraldataval rullsuusa ja jooksuvõistlusel Tartu Sügisrull olid edukad oma klubi kasvandikud Peeter Kümmel ja Kati Tammjärv. Meestel tuli läbida 2,4  km jooksuring ja 5,9 km rolleridistants, kus nii jooksu- kui ka rullirajal näitas päeva kiireimat aega Peeter Kümmel. Talle järgnesid Siim Sellis Sparta Spordiseltsist ja Kristjan Mägi Tartu Suusaklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles