RKAS saaks praegu pagulaste kasutusse anda 14 korterit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvara.
Kinnisvara. Foto: Toomas Huik

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) saaks praegu pagulaste kasutusse anda 14 korterit Tallinnas, Tartus ja Võrus, selgub pagulaste ümberasustamise täpsustatud tegevuskavast.

Riigi Kinnisvara AS on andnud sotsiaalministeeriumile ülevaate ettevõtte müügiportfellis olevatest eluruumidest, kirjutas BNS.

Tallinnas oleks RKASil välja pakkuda kuus korterit, Tartus viis ja Võrus kolm korterit. Pakutud eluruumid tulevad RKASi omandisse üle käesoleva aasta jooksul.

Sotsiaalministeeriumi kommunikatsioonijuht Malle Aleksius ütles BNSile, et ministeerium ise ei võta RKASilt kortereid rendile. Pressiesindaja sõnul vaatab kortereid praegu üle Hoolekandeteenuste AS.

«Lähiajal kuulutatakse välja hange sotsiaalministeeriumi lepingulise partneri leidmiseks, partner hakkab peatselt Eestisse saabuvatele pagulastele otsima ja üürima kortereid,» ütles Aleksius, kelle sõnul sõlmitakse üürileping kolme osapoole – korteri üürileandja, üürija ehk pagulase ja sotsiaalministeeriumi lepingulise partneri vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles