Juku-Kalle Raid jutustab Neitsitornis lugusid

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid
Juku-Kalle Raid Foto: Ekraanitõmmis

Linnamuuseumi Neitsitorni kohvikmuuseum käivitab kohtumisõhtute sarja.

Iga kuu teisel neljapäeval, õhtuti  kell 17.30 räägivad Neitsitorni Veinikorruse saalis põnevad persoonid – tallinlased oma suhtest kodulinnaga. Lapsepõlve elamustest kodutänavatel kuni tänase päeva tegemisteni. Kus on elatud, millised kandid linnaruumis on seotud kustumatute mälestuste või uskumatute seiklustega? Mis meeldib tänases linnas, mis mitte? Kuidas tuunida Tallinn täiuslikuks?

Neljapäeval, 15. oktoobril kell 17.30 räägib oma lugusid ja linnalegende ajakirjanik Juku-Kalle Raid. Kohtumisõhtut juhib ajaloolane ja ajakirjanik Tõnu Pedaru.

Sissepääs muuseumipiletiga 2.-/1.-. Kohtade arv on piiratud, palutakse eelnevalt registreeruda telefonil 601 2751 või e-posti aadressil  neitsitorn@linnamuuseum.ee.

Muuseum soovitab saabuda varem, et tutvuda Neitsitorni muuseumkohviku väljapanekutega võlvkeldri näitusesaalis ja müürikäigul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles