Vanalinna muusikakool saab varastatud pillid tagasi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna hariduskolleegiumi muusikakooli juhataja Peeter Sarapuu sõnul on varaste külaskäigud koolielu igapäevane osa.
Vanalinna hariduskolleegiumi muusikakooli juhataja Peeter Sarapuu sõnul on varaste külaskäigud koolielu igapäevane osa. Foto: Mihkel Maripuu

Politsei tabas mehe, kes varastas paari nädala eest Vanalinna hariduskolleegiumi muusikakooli flöödiklassist seitse hinnalist plokkflööti.


Täna helistati politseist kooli, et varas on tabatud ja ka varastatud pillid kätte saadud ning mõne päeva pärast saab kool need tagasi.

Muusikakooli juhataja Peeter Sarapuu rääkis, et üks õpetaja oli käinud politseis varga isikut tuvastamas. «Tegemist oli tuntud vargaga, kes tunnistas kohe oma teo üles. Alguses ta ei tahtnud öelda, kus pillid on ja väitis, et need on juba maha müüdud. Aga kui ta nägi seda väärtust, millega need pillid meil inventarina arvel on, siis tulid pillid kohe välja,» rääkis Sarapuu.

Möödunud aasta septembris varastati Vanalinna Hariduskolleegiumi Vene 31 õppehoonest enne aktust 3 viiulit. Tookord leidis viiuliõpetaja oma pillid pool aastat hiljem Balti jaama turult ja sai need politsei abiga kätte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles