Päästjad kustutasid Kuressaares taas mahajäetud maja

Martti Kass
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Päästjad käisid teisipäeva õhtul kustutamas Kuressaares tühjana seisvas puumajas põlenud seina ja pidid käima kontrollimas ka spordikeskust, kus tööle hakanud suitsuandurist käivitus tulekahjualarm.

Kell 20.16 sai häirekeskus teate, et Kuressaares Garnisoni tänavas põleb mahajäetud maja. Päästjad leidsid tulekolde põhikooli vastas asuva puumaja esimeselt korruselt, kus põles ühe ruutmeetri ulatuses sein, kirjutas Meie Maa.

Päästjad kustutasid põlengu ning vaatasid kogu hoone üle. Majast nad inimesi ei leidnud. Viimati käisid päästjad samas majas 25. septembri öösel. Toona kustutasid nad seal põlevat prügi.

«Suvel oli paus, kuid nüüd on hakanud ohuperiood jälle pihta. Omanik ei suuda majast võõraid inimesi eemal hoida,» ütles Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe.

Kui omanik aknad ja uksed laudadega kinni katabki, ei pruugi tema sõnul sellest abi olla, sest kes tahab, kangutab need eest ära ja poeb ikka sisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles