Politsei näitab vormi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti töötajad saavad uuendatud vormid.
Politsei- ja piirivalveameti töötajad saavad uuendatud vormid. Foto: PPA

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) esitleb reedel Tallinnas Telliskivi loomelinnakus Tallinn Fashion Weekil politsei uut sise- ja välivormi ning maismaapiiril töötavate ametnike rohelist välivormi. Vormi on politsei jaoks välja töötanud A La Carte Uniformsi meeskond ning praeguseks on proovikandjad juba mitu kuud uut vormi ka päriselt katsetada saanud.

PPA tehnika- ja varustustalituse juhtivspetsialisti Ilona Laido sõnul on esmatähtis, et politseinik tunneks end vormiriietes hästi, kuid see juhtub vaid siis, kui need on heast materjalist ja nendes on hea tööd teha.

«Tööriiete materjale on aastatega oluliselt edasi arendatud ning turule on tulnud uued ja paremad kangad. Paljude naaberriikide, näiteks Soome ja Rootsi politsei ning ka kohalikud erasektori ettevõtted on oma vormiriideid arendanud ja uusi lahendusi ka meile tutvustanud. Oleme vormi värskendamise peale juba mõnda aega mõelnud ning koostööpartneritelt saadud teadmised annavad meile kindlust, et ka PPA-l on aeg aastaid kasutuses olnud vormi ajakohastada,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles