IBM ärgitab Eestit andmeid jagama

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IBMi Ida- ja Kesk-Euroopa regiooni juht David La Rose
IBMi Ida- ja Kesk-Euroopa regiooni juht David La Rose Foto: Erik Prozes / Postimees

Maailma ühe juhtiva infotehnoloogiaettevõtte IBM Kesk- ja Ida-Euroopa ning Venemaa piirkonna peadirektor David La Rose leiab, et Eesti on tehnoloogiavaldkonnas üks maailma juhtriike ning seepärast on IBM vägagi huvitatud koostööst Eestiga.

«Nii üllatav kui see ka teile tunduda võib, on IBMi maastaabiga ettevõtte jaoks Eesti palju erilisema tähtsusega – ja ma ei ütle seda sugugi viisakusest. Kui vaadata, millise infrastruktuuri on siinne valitsus loonud, kui rääkida e-valitsemisest, idufirmade ökosüsteemist ja muidugi Skype’ist, siis on Eesti ilmselgelt üks maailma tehnoloogia valdkonna juhtriike,» ütles La Rose ülemöödunud nädalal Eestit väisates Postimehele.

La Rose rõhutas seejuures, et ei tulnud siia mitte ainult siirast huvist, kuidas e-valitsemine ja maksude internetis deklareerimine reaalsuses välja näevad, vaid ka otsima konkreetset ja edasiviivat partnerlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles