Viimsi valda ehitatakse veel üks kaubanduskeskus

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleoru tee 4, Laiaküla küla, Viimsi vald. Kaubanduskeskuse ehitusprojekt. EELPROJEKT.
Lilleoru tee 4, Laiaküla küla, Viimsi vald. Kaubanduskeskuse ehitusprojekt. EELPROJEKT. Foto: OÜ Estplain

Viimsi valla äärealale Pärnamäe tee ja Vana-Narva maantee ristumiskohale rajatakse uus kaubanduskeskus, mis avatakse juunis 2016, kirjutab Viimsi Teataja.

Kaubanduskeskus ehitatakse piirkonda, kus senini puudub suur kaubanduskeskus. «See piirkond on koduks paljudele viimsilastele, kes praegu käivad tööl Lasnamäel, Maardus või Tallinnas. Seega olen veendunud, et kaubanduskeskuse ehitamine rõõmustab kõiki piirkonnas elavaid inimesi,» sõnas abivallavanem Mati Mätlik.

Uue Pärnamäe kaubanduskeskuse netopind on ligikaudu 2700 m². Kaubanduskeskuse ankurrentnikuks on Rimi supermarket, mille pindala on 1700 m². Loodava Rimi supermarketi sortimendi suurus on umbkaudu 8000 toodet.

Uus keskus loob juurde ligemale sada töökohta. Rimi kõrval üürivad keskuses pinda Terve Pere apteek, Zoo Planet, Looduse abi, Tip Top lilled, Verso Ilusalong, söögikohad, nende hulgas Coccodrillo pitsarestoran, sušikohvik Tokyo55 ja bistroo.

Pärnamäe kaubanduskeskuse ehitab Kaveks Holding OÜ tellimusena AS Maru Ehitus.

Lisaks kaubanduskeskuse hoonele ehitab MA Kinnisvara Arenduse OÜ tellimusena AS Maru Ehitus keskuse juurde ärihoone netopindalaga 750 m².

Ärihoone 1. korrusele tuleb eesti väiketootjate kaubatänav, kust saab soetada värsket eestimaist toodangut. Kaubanduskeskuse kõrvale ehitatakse autoparkla, autopesula, kütusetankla ja sotsiaalala koos valgustuse ning haljastusega.

Kaveks Holding OÜ ja MA Kinnisvara Arenduse investeerivad keskuse rajamisse koos liiklussõlme renoveerimisega üle 4 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles