/nginx/o/2010/11/04/460136t1h4035.jpg)
Neljale
Vahemere maadele viitav maitsekooslus pakub üllatavalt vürtsise tulemuse.
500 g ahvenafileesid
100 g fetajuustu
5–7 päikesekuivatatud tomatit
Kaste :
1 väike sibul
1 dl tomatimahla
0,5 dl tomatipüreed
2 sl oliiviõli
0,5 dl vett
1 sl punase veini äädikat
1 tl soola
0,25 tl valget pipart
hakitud tüümiani
võid või õli vormi määrimiseks
Lao kalafileed lauale, nahapool all. Murenda fetajuust ja lõika päikesekuivatatud tomatid peenikesteks tikkudeks. Jaga juust ja tomatid fileedele. Keera tihedalt rulli. Kinnita kokteilitikuga. Raputa peale soola. Koori ja haki sibul. Sega tomatimahlaga koos tomatipüree, oliiviõli, vee, veiniäädika ja maitseainetega. Seejärel määri vorm võiga. Vala pool kastmest vormi põhja, tõsta peale rullid ja kata ülejäänud kastmega. Küpseta 175kraadises ajus pool tundi. Lõpuks serveeri keedetud riisi või pastaga.