Tegevusetuse tagajärjel sai saripussitaja veel ühe ohvri

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vara küla sotsiaalkorteri elutoas (pildil vasak aken) pussitas Vinogradov 10. oktoobril Vallot ja köögis juba 14. oktoobril Katrinit (parem aken).
Vara küla sotsiaalkorteri elutoas (pildil vasak aken) pussitas Vinogradov 10. oktoobril Vallot ja köögis juba 14. oktoobril Katrinit (parem aken). Foto: Kristjan Teedema

Leonid Vinogradov tappis 1997. aastal raudkangiga inimese, aga nüüd õnnestus samal mehel pussitada viie päeva jooksul lausa kaht ohvrit – kui politsei oleks sekkunud pärast esimest pussitamist, jäänuks teine ära.

Tartumaal Vara külas on sotsiaalkorter, mille ühes elutoas toimus ülemöödunud laupäeval pussitamine, juba läinud kolmapäeval pussitati inimest aga köögis. Elutoas lõi 57-aastane Vinogradov noaga näkku Vallole (nimi muudetud – N. N.), köögis aga langes ohvriks valla eestkostel olev 32-aastane Katrin (samuti nimi muudetud).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles