HTC otsib võimalusi ellu jääda

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes kopeerib keda? Vasakul iPhone 6S, paremal HTC One A9.
Kes kopeerib keda? Vasakul iPhone 6S, paremal HTC One A9. Foto: digitaltrends.com

Aastaid tagasi kõige ilusamaid Androidi telefone tootnud Taiwani telefonitootja HTC on viimasel ajal probleemide rägastikus. Ettevõtte tooteuuendused ei jõua turule lubatud kiirusega ning jäävad innovatsiooni osas ootustele alla.

Möödunud nädalal täitsid aga veebimeedia iroonilised pealkirjad: «HTC leiutas just iPhone 6». HTC omalt poolt esitas vastupidise väite: hoopis Apple olevat neid kopeerinud ja seda juba pikka aega. Ettevõtte teatel on One A9 nende disainikäekirja loomulik jätk.

Mõneti on HTC-l ka õigus. iPhone’ile omaseks saanud, telefoni tagakülje üleval ja all asuvad nn antennijooned on just HTC leiutatud. Tegemist ei ole pelgalt disainiga, vaid need kaks plastikust riba aitavad tublisti suurendada telefoni korpuses olevate antennide võimekust. Seda on rõhutanud ka ettevõtte Põhja-Aasia regiooni juht Jack Tong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles