Sajad vabatahtlikud otsivad Võrus kadunud noormeest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrus nädalavahetusel kadunuks jäänud Markkust otsib sadu vabatahtlikke, eile pärastlõunal võttis politsei- ja piirivalveamet otsingutele appi ka lennusalga helikopteri, kuid 17-aastast noormeest ei ole leitud.

Eile käis otsingumeeskond üle hulga võsastikke, mahajäetud hooneid, garaaže ja muid kohti. Piirkonnad valiti ühelt poolt selle järgi, kus viimati noormeest nähtud oli, ning teisalt jooksvalt laekunud vihjete ja teiste infokildude põhjal. Kopterimeeskond vaatas üle jõeäärsed alad, kuhu jalgsi on raske ligi pääseda, kuid poissi ei ole seni õnnestunud leida.

Eile hommikul kogunes Markkust otsima umbes 200 vabatahtlikku, nende seas ka kaitseliitlased ja Kuperjanovi jalaväepataljoni ajateenijad, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Postimehele. Kella 12 paiku ühines otsijatega veel hulgaliselt vabatahtlikke. Võrus oli Luha tänava pikenduse juurde üles seatud otsingute staap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles