Politsei alustas pealtvaatajat löönud räppari suhtes kriminaalmenetlust

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei alustas Tartus eelmisel neljapäeval kontserdi ajal pealtvaatajat rusikaga näkku löönud räppari Uku Aropi ehk Suure Papa suhtes kriminaalmenetlust.

Lõuna prefektuuri teatel laekus politseile avaldus, et 22. oktoobril lõi Tartus Raatuse tänava meelelahutusasutuses 26-aastane mees kontserdikülastajat.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina ütles Postimehele, et tegemist on ajakirjanduses juba kajastamist leidnud juhtumiga, kui laval esinenud muusik lõi kontserdi ajal külastajat.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Kohus võib süüdimõistmisel sellise teo eest karistada rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

Esinejanime Suur Papa kasutav Uku Arop kutsus eelmisel neljapäeval Tartus klubis Illusion toimunud kontserdil lavale pealtvaataja ja lõi teda rusikaga näkku. Meedias levis ka kontserdikülastaja tehtud video juhtunust.

Muusik ise ütles juhtunu kohta, et ta kaotas kontrolli, kuna pealtvaataja provotseeris teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles