Seisev maanteemuhk osutus sarimõlkijaks

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Liikluskindlustuse Fondi andmebaasist sai 49-aastase sõiduki ZAZ-965A omanik teada, et talle kuuluva sõidukiga juhtunud õnnetuste katteks on ta saanud tuhandeid eurosid remondiraha.
Eesti Liikluskindlustuse Fondi andmebaasist sai 49-aastase sõiduki ZAZ-965A omanik teada, et talle kuuluva sõidukiga juhtunud õnnetuste katteks on ta saanud tuhandeid eurosid remondiraha. Foto: Erakogu

Suur oli Lõuna-Eesti naise üllatus, kui selgus, et tema aias seisev Zaporožets on elanud Tallinnas aktiivset varjuelu. Registri andmetel on auto sattunud nelja avariisse ja kindlustused on selle remonti matnud tuhandeid eurosid.

Nagu paljud asjad elus, sai seegi lugu alguse puhtast juhusest. «Minu sõbrale fabritseeriti ühes kindlustuses avarii, milles ta ei ole osalenud. Hakkasin siis ka ise Eesti Liikluskindlustuse Fondi lehelt vaatama, mida nad minu auto kohta kirjutavad. No tule taevas appi!» ahastas Räpina elanik Marju.

Tõepoolest, kui uskuda avalikku liikluskahjude päringut, on Marju kirsipunane Zaporožets olnud omaniku teadmata aktiivne pealinlane. Aastatel 2005–2008 sattus maanteemuhk seal tervelt nelja avariisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles