Küsitlus: kas hakkate kasutama eurokalkulaatorit?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurokalkulaatori saab iga Eesti leibkond. Laupäeva õhtuks jõudsid eurokalkulaatorid esimesse kolme maakonda: Võrumaale, Saaremaale ja Põlvamaale.

Suule Heinmets (77)
pensionär:
Ei oska öelda, kas hakkan kasutama. Ma ei ole veel näinudki seda. Kui ma ise hakkama ei saa, siis mul on lapselaps 11. klassis. Küll tema mulle selgeks õpetab. Poes võib seda algul vaja minna, aga ma olen ruttu õppija. Ju ma uued hinnad kah ära õpin.

Sirje Trumsi (59)
kaubakäitleja:
Ma arvan, et eks see ennast ikka õigustab. Alguses kindlasti. Kes viitsib peast arvutada? Võib-olla oleks võinud tõesti need saata nendele, kes soovivad, sest paljud pole üldse huvitatud. Eurokalkulaatorit veel kätte saanud ei ole.

Olari Sepp (38)
klienditeenindaja:
See on minu jaoks naerukoht, täiesti absurd, üks suur äpardus. Nelja ja poole miljoni krooni eest oleks võinud teha projekte töötuse vastu või mida iganes. See on õhku visatud raha. Igal inimesel on see mobiiltelefonis olemas. Kui ma eurokalkulaatori saan, siis annan pensionärist naabritädile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles